De Dermapen maakt gebruik van minuscule naaldjes die vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Deze kanaaltjes zorgen samen met de werkstoffen die we inneedelen voor een intensieve prikkeling van de huid.

Door de prikkeling wordt het natuurlijke herstelproces van de huid benut dat diep in de huid op gang komt. Hierdoor kunnen we veel huidproblemen effectief aan pakken. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine waardoor je huid zichtbaar gaat verbeteren. De behandeling doet geen pijn maar is wel voelbaar.

Frequentie behandeling

Je heeft meerdere behandelingen nodig voor het beste resultaat. De aanmaak van bindweefsel is een geleidelijk proces dat zich “onder” het zichtbare huidoppervlak afspeelt en tijd nodig heeft om de gewenste resultaten te bereiken. Na gemiddeld 2-4 weken is er verbetering te zien, het uiteindelijke resultaat zal geleidelijk zichtbaar zijn.

Net als bij peelings en bindweefselmassage en andere huidverbeterende behandelingen geldt, hoe meer behandelingen, hoe sterker het effect. Afhankelijk van de aandoening zijn er gemiddeld 5 á 6 behandelingen in kuurverband, elke 6-8 weken, nodig voor een zichtbaar resultaat. Door in kuurverband te behandelen, kan de voortgang van het proces bewaakt worden.

Prijs: €130,-
Duur: 90 minuten inclusief advies

Kom je voor het eerst? Dan starten we vooraf met een intakegesprek en mag je een kennismakingsbehandelig boeken.