Transparante en heldere adviezen
Maatwerk en direct resultaat
Innoverende producten en behandelingen
Gespecialiseerde huidspecialisten
Brede en holistische aanpak en geen symptoombestrijding

Skinfluencers werkt samen met Klaver Cosmetics en injectable specialist Chloé Wittenberg. Bij Skinfluencers staan wij voor maatwerk en de hoogste kwaliteit. Klaver klinieken deelt deze visie en daarom hebben wij een krachtige samenwerking waarbij natuurlijk resultaat voorop staat. Injectable specialist Chloé Wittenberg werkt met wereldwijd bekende A-merken die 100% veilig en biologisch afbreekbaar zijn.

Chloé Wittenberg

Injectable specialist | Klaver Cosmetics

is sinds 2016 Master Physician Assistant en al enkele jaren gespecialiseerd in de cosmetische geneeskunde. Het ontwerpen van een maatwerkplan en het uitvoeren van behandelingen met Botulinetoxine en fillers hoort bij haar kernkwaliteiten. Chloé is één van de cosmetisch specialisten die samen met onze cosmetisch artsen KNMG en huidtherapeuten het team van Klaver Cosmetics vormen. Met haar persoonlijke aandacht en haar down-to-earth benadering zorgt Chloé voor natuurlijke resultaten.

“Het is fantastisch om te ervaren dat mensen graag terugkomen omdat ze zich zo op hun gemak hebben gevoeld en tevreden zijn met mijn totale aanpak. Voor mij is dat iedere keer weer een enorme opsteker en een drive om het elke keer weer beter te doen!”
Chloé is tevens trainster voor huidtherapeuten. Met haar kennis over de huid kan ze perfect doorverwijzen naar de behandelaren van Skinfluencers voor een compleet behandelplan.

BIG nr: 39913379881

Chloe is werkzaam bij de gerenommeerde kliniek Klaver Cosmetics. Klaver Cosmetics is gespecialiseerd in het uitvoeren van complexe injectable behandelingen met botulinetoxine en non-permanente fillers, huidverbeterende behandelingen en plastische chirurgie.

Klaver Cosmetics begeleidt zijn cliënten door de jaren heen tijdens het verouderingsproces. We accentueren individuele schoonheid, verzachten negatieve emoties, verfrissen de uitstraling en vertragen de tand des tijds. Je ontvangt een maatwerkplan van onze specialisten,

Tijdens het consult ontwerpt Chloé een maatwerkplan dat rekening houdt met alle facetten van het verouderingsproces en jouw wensen. Hierbij maakt zij gebruik van spierontspanners (botulinetoxine), hyaluronzuurfillers van het merk Juvederm®, of vloeibaar collageen (Radiesse®).

Klaver staat garant voor hoogste kwaliteit, natuurlijke resultaten, een stuk geluk & zelfvertrouwen.

Tarieven Afspraak maken