Transparante en heldere adviezen
Maatwerk en direct resultaat
Innoverende producten en behandelingen
Gespecialiseerde huidspecialisten
Brede en holistische aanpak en geen symptoombestrijding

Hoe werkt de Beauty Angel?

Het “Beauty Light” van de collageen lampen zet je huidcellen direct aan het werk terwijl je heerlijk ligt te ontspannen onder de collageen lamp. Even een moment voor jezelf terwijl jouw huid een enorme energie boost krijgt. Na één behandeling zie je een mooie frisse “glow”.

Dankzij de innovatieve lichttherapie van de Beauty Angel ELT3 wordt er nieuw leven in jouw huid geblazen door jouw huidcellen een flinke energie boost te geven. De unieke lichtspectra stimuleren de fibroblasten in de huid die verantwoordelijk zijn voor de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur. De huid neemt ook beter werkstoffen op. De Beauty Angel behandeling is ook perfect te combineren met andere apparaten en behandelmethodes. Lichttherapie is de rode draad in bijna alle behandelingen bij de Skinfluencers en bij Esther te boeken.

Wetenschappelijk bewezen

Lichtbehandelingen met een speciale frequentie worden sinds vele jaren succesvol in de geneeskunde- en cosmeticabranche toegepast. Daarnaast zijn er wetenschappelijke studies die de werkzaamheid bewijzen van lichtbehandelingen omtrent huidverjonging. Dr. A. Sommer en Dr. D. Zhu van Universiteit Ulm hebben het lichtsysteem van de Beauty Angel vergeleken met de parameters van reeds bestaande systemen. Door hen is vastgesteld dat er bij de Beauty Angel sprake is van een nieuw huidverjongingssysteem.

Testresultaten

De Beauty Angel ELT is uitgebreid getest door een testpanel*:

  • 80% van de testpersonen heeft na slechts één maand een zachtere huid.
  • 60% van de testpersonen heeft na slechts één maand een aanzienlijk verbeterde huid.
  • Na de tweede maand zijn alle resultaten aanzienlijk verbeterd ten opzichte van de eerste maand.

Directe resultaten

  • Zachte en soepele huid
  • Vochtgehalte in de huid wordt verbeterd
  • Fijnere poriën en een beter huidbeeld
  • Ontspanning en goede gezondheid

Resultaten op lange termijn, kuurverband

  • Het bindweefsel wordt met collageen, elastine en hyaluron opgevuld
  • Vermindering van rimpeltjes in gezicht en decolleté
  • Ouderdoms- en pigmentvlekken verbleken

Leuk weetje!:

Beauty Angel is niet alleen geweldig voor jouw huid, maar het is ook het geheim tegen de winterdip! De speciale golflengte van licht activeert de ATP energiecellen en werkt zo door op de gemoedstoestand en welzijn. Probeer het eens!