Transparante en heldere adviezen
Maatwerk en direct resultaat
Innoverende producten en behandelingen
Gespecialiseerde huidspecialisten
Brede en holistische aanpak en geen symptoombestrijding

Een chronisch rode huid, ontstekingen, gesprongen haarvaatjes. Couperose of rosacea kunnen heel vervelend zijn. Omdat de huid vaak vrij dun is, kijk je als het ware door je huid heen. Hierdoor zijn de gesprongen haarvaatjes zichtbaar en kleur je snel rood bij aanraking of inspanning. Het is bij rosacea zeer belangrijk om eerst te onderzoeken wat de oorzaak is om zo effectief mogelijk een behandelmethode samen te stellen. Wij werken daarom met een uitgebreide intake en eventueel een voedingsintolerantietest zodat we gericht kunnen zoeken naar de voeding die de ontstekingen veroorzaakt. Meestal spelen, suikers en transvetten een grote rol.

Door de kwaliteit en de  doorbloeding van de huid weer te normaliseren. Is het mogelijk om de klachten op de lossen en te verbeteren.

Hieronder vind je de behandelingen. Wij werken uitsluitend met op maat gemaakte behandelingen om je altijd de beste oplossing te bieden.

Kom je voor het eerst? Vind je het lastig om een keuze te maken? Geen zorgen, wanneer je een eerste behandeling afspraak boekt, helpen wij je graag om in alle rust een geschikte behandeling te kiezen.

Terug naar overzicht