Een chronisch rode huid, ontstekingen, gesprongen haarvaatjes. Couperose of rosacea kunnen heel vervelend zijn. Omdat de huid vaak vrij dun is, kijkt u als het ware door uw huid heen. Hierdoor zijn de gesprongen haarvaatjes zichtbaar en kleurt u snel rood bij aanraking of inspanning. Het is bij rosacea zeer belangrijk om eerst te onderzoeken wat de oorzaak is om zo effectief mogelijk een behandelmethode samen te stellen. Wij werken daarom met een uitgebreide intake en eventueel een voedingsintolerantietest zodat we gericht kunnen zoeken naar de voeding die de ontstekingen veroorzaakt. Meestal spelen, suikers en transvetten een grote rol.

Door de kwaliteit en de  doorbloeding van de huid weer te normaliseren. Is het mogelijk om de klachten op de lossen en te verbeteren.

Hieronder vindt u de behandelingen. Wij werken uitsluitend met op maat gemaakte behandelingen om u altijd de beste oplossing te bieden.

Komt u voor het eerst? Vind u het lastig om een keuze te maken? Geen zorgen, wanneer u een eerste behandeling afspraak boekt, helpen wij u graag om in alle rust een geschikte behandeling te kiezen.

Terug naar overzicht