Transparante en heldere adviezen
Maatwerk en direct resultaat
Innoverende producten en behandelingen
Gespecialiseerde huidspecialisten
Brede en holistische aanpak en geen symptoombestrijding

Littekens op de huid kunnen erg ontsierend zijn en je herinneren aan een voormalig huidprobleem of letsel. Gelukkig is het mogelijk om hier iets aan te doen en kan je zelfs je behandeling via je zorgverzekering vergoed krijgen als je aanvullend verzekerd bent.

Met onze peelings en microneedling behandelingen kunnen we (acne ) littekens heel goed behandelen. Met microneedling maken we hele kleine gaatjes in de huid. Hierdoor worden de fibroblasten in onze huid geprikkeld om o.a. nieuw collageen aan te maken. Doordat de huid nieuw collageen gaat aanmaken worden de acne littekens van binnenuit opgevuld waardoor ze minder diep zullen worden. Het resultaat hangt af van de diepte van het litteken. Wanneer het litteken zeer diep is zal het litteken veel minder zichtbaar worden en mooier mee kleuren met de rest van de huid doordat ook de doorbloeding verbeterd. Tevens zal het litteken soepeler worden.

Hieronder vind je de behandelingen. Wij werken uitsluitend met op maat gemaakte behandelingen om je altijd de beste oplossing te bieden.

Terug naar overzicht