Transparante en heldere adviezen
Maatwerk en direct resultaat
Innoverende producten en behandelingen
Gespecialiseerde huidspecialisten
Brede en holistische aanpak en geen symptoombestrijding

Orthomoleculaire geneeskunde. Wat houdt dit in? Orthos is het Griekse woord voor juist en gezond. Moleculair betekent ‘met betrekking tot de moleculen in het lichaam’.

Het uitgangspunt bij de orthomoleculaire geneeskunde is, dat een ziekte eerder zal genezen bij een optimale concentratie van vitamines, mineralen, sporenelementen, eiwitten, vetten en koolhydraten in het lichaam. Via deze visie behandelen wij jouw huid. We werken dus zowel van binnen ( voeding en supplementen ) als van buiten met (behandelingen en producten).

Voeding kan een grote rol spelen bij huidproblemen zoals acne, rosacea, eczeem, psoriasis en ontstekingen. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat het beter is om specifieke voeding te vermijden als je van je huidklachten wilt af komen of deze wilt verminderen. Daarnaast kan het zijn dat je intoleranties hebt op specifieke voeding. Dit kan je bij ons laten testen via een intolerantietest.

Je hoeft geen specifieke behandeling te kiezen. Je boekt een My Customized Introduction Facial. Tijdens je afspraak stellen we de juiste behandeling voor je samen.

Behandelingen

voeding