Transparante en heldere adviezen
Maatwerk en direct resultaat
Innoverende producten en behandelingen
Gespecialiseerde huidspecialisten
Brede en holistische aanpak en geen symptoombestrijding

Resultaten


Acne

Na een uitgebreide intake en onderzoek bleken gluten de boosdoener van haar acne. Door het aanpassen van haar voeding in combinatie met onze pHformula resurfacing en thuisproducten kwamen we binnen 3 maanden tot dit resultaat.

Bekijk meer resultaten


Pigmentvlekken

De hormonen in de pil in combinatie met zonlicht heeft bij deze cliënt voor pigmentproblemen gezorgd. Magnesium supplementen en elke 4 weken een mela resurfacing van pHformula hebben haar pigmentvlekken verhelderd en nieuwe pigmentvlekken onderdrukt door melanine te controleren.


Anti-ageing

Door middel van bindweefselmassage in combinatie met resurfacings met retinol hebben we de huid van deze cliënt kunnen verbeteren binnen 4 maanden. Supplementen met antioxidanten en omega-3 hebben de huid van binnenuit ondersteunt om collageen en elastine aan te maken.

Rosacea

Verkeerd gebruik van cosmeticaproducten en teveel aan stress lokte bij deze cliënt rosacea uit. De juiste producten voor thuis en voeding met een ontstekingsremmende werking zorgde voor een verbetering binnen 4 weken.

Eczeem

Een ongezonde omega 3/6 balans bleek een belangrijke factor te zijn bij de vorming van eczeem. Door de juiste omega 3 dosering toe te voegen konden we de eczeem van deze cliënt goed onder controle krijgen.