Skinfluencers Customized Facials

Bij ons hoef je vooraf geen specifieke behandeling uit te kiezen. De behandeling wordt samen met jou ingericht bij aanvang van elke afspraak en daarom boek je bij ons een Customized Facial die we samen gaan invullen.

Eerlijk advies, maatwerk en resultaat. Dat is onze kracht!

Bij aanvang van elke afspraak kan je kiezen voor intensiteit. Hoe intensiever de behandeling hoe sneller het beoogde en gewenste resultaat.

Customized facials programma: Details Prijs
Kom je voor het eerst voor een facial bij ons? Boek dan deze kennismakingsbehandeling. Voorafgaand aan de behandeling vindt een intakegesprek plaats en na de facial volgt een op maat gemaakt huidadvies.

Benodigde tijd 90 minuten.

90 min. €95,-
Alle lichte peelings.
60 min. €85,-
Alle intensieve pHfornula peelings, bindweefselmassage.
60 min. €95,-
Alle intensieve peelings inclusief ELT-licht, alle intensieve peelings inclusief ampul of modellage masker, PRX peeling.
60 min. €115,-
Dermapen behandeling, Forlle’d behandeling
60 min. €130,-
Los te boeken modules Details Prijs
Verwijderen van ongewenste goedaardige huidweefsels zoals, wratjes, fibromen, moedervlekken, pigment en ouderdomsvlekken. Moedervlekken deinen voorafgaand aan de behandeling door een arts te zijn gecontroleerd. €40,- voor 3 plekjes. Meerprijs €5,00 per plekje.
30 min. €40
Advies en consult Details Prijs
Wil jij weten of jouw huidklachten worden veroorzaakt door een reactie op voeding? Boek dan een afspraak voor een intolerantie test.
30 min. €197
Advies voeding en huid 45 min. €45
Los consult 15 min. €15
Los consult 30 min. €30