Wie zijn de Skinfluencers?

Mayke en Esther zijn twee zelfstandig ondernemers die samen de Skinfluencers hebben opgericht.  In 2004 is Mayke gestart met salon Skinlounge in het centrum van Nijmegen. Toen ze in 2017 de mogelijkheid kreeg om als eerste ondernemer een commerciële ruimte op de Handelskade te kopen greep ze meteen haar kans. Ze had de ideale locatie en een volle agenda maar een partner om mee te sparren zou het nog mooier maken. Esther is in 2010 als ondernemer gestart in Zetten met haar succesvolle salon Esthetics. Omdat haar roots in Nijmegen liggen had ze al langer de wens om in haar eigen stad nog meer mensen van hun huidproblemen af te helpen en haar passie verder uit te breiden.

Per toeval of juist het lot; ze kwamen elkaar precies op het juiste moment tegen. Hoe mooi zou het zijn om de krachten te bundelen en elkaar te versterken! Het kopje koffie leidde al snel tot een aanstekelijk enthousiasme waardoor er mooie plannen werden opgezet. Door hun gedeelde ervaringen en kennis om mensen te ‘influencen’ in hun huidverbetering ontstond de salon: Skinfluencers. Een mooie samenwerking is ontstaan. Niets geeft deze partners zoveel voldoening als het bezorgen van een mooie huid, een grote glimlach en een ontspannen gevoel.

Even voorstellen

Over Mayke

Mayke is een deskundige en ervaren huidspecialiste. Met haar empathisch vermogen en gevoel voor humor wil ze het iedereen naar de zin maken. Ze is zeer betrokken bij haar klanten en hecht veel waarde aan duurzame relaties. Dit bereikt ze door haar zorgvuldigheid te koppelen aan persoonlijke aandacht en een eerlijk advies. Samen werken aan een gezonde huid, want een mooie huid geeft zelfvertrouwen. Naast haar passie voor huidverjonging en precisiewerk is Mayke continu op zoek naar innovaties en verbeteringen binnen het vak. In de toekomst zal ze zich meer gaan richten op het ondernemen en het aangaan van nieuwe samenwerkingen om frisse, nieuwe ideeën te realiseren.

“I will not let age change me I will change the way I Age”

Favoriete behandeling: Huidverjonging, peelings, dermapen en wenkbrauwen stylen.
Specialisaties: Dermapen, cryopen, peelings.
Eigenschappen: Openhartig, humor, betrouwbaar, ordelijk, zorgvuldig en heeft rust in haar handen.

 


Over Esther

Esther is een gepassioneerde huidspecialiste met een groot inlevingsvermogen. Met haar zorgzame instelling zorgt zij ervoor dat jij je meteen welkom voelt. Esther is gespecialiseerd in de aanpak van allerlei huidproblemen waarbij ze een zeer effectieve behandelmethode toepast. Deze behandelmethode bestaat uit het onderzoeken en aanpakken van zowel de oorzaak van je huidprobleem als de symptomen waardoor een langdurig resultaat mogelijk is. De meeste huidproblemen ontstaan immers door een interne oorzaak. Haar gedrevenheid om je te helpen met je huid is ontstaan doordat ze zelf te maken heeft gehad met huidklachten. Esther weet dus als geen ander hoe radeloos jij je kan voelen als je al van alles heeft geprobeerd zonder resultaat.

Esther is genomineerd voor de Beautyaward beste schoonheidsspecialiste midden/noord Nederland

Favoriete behandeling: Huidproblemen oplossen, lifestyle en voedingsadviezen.
Specialisaties: Dermapen, bindweefselmassage en peelings.
Eigenschappen: Ruimdenkend, empatisch, oplossingsgericht, realistisch en zorgzaam.

 


Donatie aan dierenrechten organisaties:

Esther en Mayke delen nog een passie: liefde voor dieren. Zij ondersteunen de rechten van dieren en vinden dat alle dieren een intrinsieke waarde hebben. De Skinfluencers doneren daarom regelmatig een deel van de omzet aan een goed doel.