Door de jaren heen hebben wij met verschillende merken gewerkt en veel kennis opgedaan over werkstoffen, concentraties formules en werkwijze. pHformula is een merk waar wij ontzettend enthousiast over zijn omdat de producten echt doen wat ze beloven.

Wij hebben verschillende pHformula peelings en behandelingen en deze geven prachtige resultaten op korte termijn. Doordat pHformula gebruikt maakt van wetenschappelijke dermatologische ingrediënten, bieden zij de meest uitgebreide herstellende oplossingen voor huidproblemen zoals huidveroudering, gevoeligheid, rosacea, acne en hyperpigmentatie.

pHformula werkt met resurfacings

Wel eens van een peeling gehoord? Een chemische peeling werkt alleen aan de oppervlakte van de huid.  Het verwijdert dode huidcellen en stimuleert onderliggende cellen zich te vernieuwen

Een resurfacing peeling werkt dieper in de huid. pHformula is zo samengesteld dat actieve  werkstoffen in de huid worden getransporteerd. Deze werkstoffen zorgen dat de ongezonde cellen weer beter gaan functioneren en een huidprobleem daadwerkelijk kan worden verbeterd

Dat is resurfacing: het herstructureren van de huid waarbij het probleem ook van binnen naar buiten wordt aangepakt. Wij werken met op maat gemaakte pHformula behandelingen waardoor we elke indicatie en huidwens effectief kunnen aanpakken. Onze producten zijn vanwege de hoge concentratie aan werkstoffen ook niet online verkrijgbaar maar uitsluitend op professioneel advies.

Prijs: €95,-
Duur: 90 minuten inclusief advies

Kom je voor het eerst? Dan starten we vooraf met een intakegesprek en mag je een kennismakingsbehandelig boeken.