Transparante en heldere adviezen
Maatwerk en direct resultaat
Innoverende producten en behandelingen
Gespecialiseerde huidspecialisten
Brede en holistische aanpak en geen symptoombestrijding

Wij zoeken vrouwen die willen stralen

Wij zoeken 30 vrouwen om de verjongende kracht van de PRX-T33 behandeling te ervaren

Meld je aan

Ben je op zoek naar een effectieve manier om jouw huid te verjongen?

De PRX-T33 is een revolutionaire behandeling die is ontwikkeld om je collageen en elastine aanmaak te stimuleren en je huid te verstevigen. De unieke formule bevat een combinatie van krachtige ingrediënten zoals trichloorazijnzuur (TCA 33%), H2O2 en kojinezuur 5%, die samenwerken om de huid te verjongen en te egaliseren.

Wat kun je verwachten van een PRX-T33 behandeling?

  • Vermindering van fijne lijntjes en rimpels: De diepwerkende werking van de PRX-T33 stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, waardoor jouw huid er strakker en jeugdiger uitziet.
  • Vermindering van fijne lijntjes en rimpels: De peeling verwijdert dode huidcellen en oneffenheden, waardoor jouw huid er egaler en stralender uitziet.
  • Verbeterde hydratatie: De ingrediënten in de PRX-T33 zorgen voor een intens vochtherstellend effect, waardoor jouw huid zacht en soepel aanvoelt.
  • Vermindering van pigmentvlekken: Door de exfoliërende werking worden donkere vlekken en oneffenheden in de huid verminderd.
  • De PRX-T33 behandeling heeft geen hersteltijd

De behandeling is geschikt voor bijna alle huidtypen* en kan jaarlijks herhaald worden voor langdurige resultaten. Binnen een paar dagen zie jij al een zichtbaar verschil in de kwaliteit en uitstraling van jouw huid.
*De behandeling is niet geschikt voor eczeem en rosacea.

Ben jij één van de 30 gelukkige vrouwen die de huidverjongende voordelen van de PRX-T33 behandeling mag ervaren? Dit is wat je krijgt:

PRX-T33 behandeling – (ca. 90 minuten, incl. intake en advies)

In plaats van 190,- nu 125,- (34% korting!)

Inclusief gratis hals en decolleté peeling ter waarde van € 65,00

Ervaar onze PRX-T33 behandeling en geef ons daarna feedback op de behandeling!

Hoe werkt een PRX-T33 behandeling?

PRX-T33 is een innovatieve technologie die de huid revitaliseert zonder injecties, het huidoppervlak niet beschadigt en geen hersteltijd heeft.

CE-gemarkeerde medische methode, meer dan 10 jaar klinisch onderzoek, meer dan een miljoen behandelingen uitgevoerd.

Direct na de eerste behandeling kun je het effect van PRX-T33 op je huid zien en voelen:

  • Onmiddellijk liftend effect
  • Vernauwing van de huidporiën
  • Egale huidtint
  • Verhelderen van pigmentvlekken

De belangrijkste actieve componenten in PRX-T33 zijn H2O2, TCA en kojinezuur. Deze stoffen dringen op verschillende snelheden en dieptes in de huid door. Waterstofperoxide heeft een hoog tropisme (gerichte stimulatie van de groeifactoren) en bereikt snel de oppervlakkige huidcellen, terwijl de TCA-waterstofionen langzamer de epidermis en dermis binnendringen en dieper in de huid doordringen.

Een PRX-T33-behandeling is verfrissend, niet-irriterend en onmiddellijk effectief. De fantastische resultaten zijn niet alleen direct zichtbaar, maar blijven ook langdurig behouden.

Ervaringen

Mijn huid is strakker en gladder

“Ik heb in het verleden diverse crèmes en behandelingen geprobeerd om mijn hardnekkige rokerslijnen te bestrijden, maar nooit eerder zag ik resultaten zoals met de PRX-T33 behandeling. Mijn gezicht is nu strakker en gladder dan ooit tevoren.”

– Dinie

Opmerkelijk en pijnloos resultaat

“Als iemand met uitgebreide ervaring in de huidverzorging, was ik aangenaam verrast door de attente ontvangst en de aandacht die werd besteed aan al mijn vragen tijdens de PRX-T33 behandeling. Het hele proces verliep uiterst soepel en pijnloos, maar het resultaat was werkelijk opmerkelijk.” Margreet”

– Margreet

Mijn Zeer tevreden met het eindresultaat

“Voor iedereen die op zoek is naar een effectieve, niet-chirurgische oplossing voor het verstrakken van de huid in het nekgebied, kan ik Skinfluencers van harte aanbevelen. Hun expertise en toewijding garanderen fantastische resultaten. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat.”

– Anne

Onze huidspecialisten

Esther en Shirley

Esther en Shirley

Ja, ik wil graag reserveren!
Voor de actieprijs van 125,-

Ben je klaar om jouw huid een frisse, jeugdige boost te geven? Laat je gegevens achter en we nemen spoedig contact met je op over de PRX-T33 behandeling.